Tijdelijk op dinsdag en woensdag alleen winkelen op afspraak

SuperBra wil elke vrouw in Nederland aan de perfecte bh helpen. De juiste bh-maat vinden kost tijd en verloopt het beste met een professionele SuperBraFitter aan je zijde. We zijn ontzettend blij met al het bezoek in onze winkel, maar merken dat we jullie op dit moment tijdens drukke dagen niet altijd de aandacht kunnen geven die jullie verdienen. Daarom doen we komende weken een gewaagde test: voorlopig zijn we op dinsdag en woensdag alleen open op afspraak. Kom jij langs voor exclusieve shopping session?

De exclusieve shopping sessies op dinsdag of woensdag zijn vanaf nu te reserveren. Dat reserveren is heel makkelijk en gaat zo te werk:

  • Boek hier je afspraak
  • Een afspraak duurt 45 minuten
  • Tijdens een individuele afspraak helpt onze professionele SuperBraFitter maximaal één andere klant. Maar als je samen met vriendin komt, heb je een private shopping experience, want dan is de winkel voor jullie alleen! Laat dan even achter in het opmerkingenveld dat je met iemand samen komt.
  • Wil je gezellig met een hele groep komen? Stuur dan even een mailtje (met je telefoonnummer) naar info@superbra.nl.

We hopen je snel te zien!

Help mee met de bh-revolutie!

Bijna alle vrouwen dragen de verkeerde bh. Dat wisten we al, maar is sinds de opening van onze winkel opnieuw bevestigd. Onze missie is: zo snel mogelijk alle vrouwen in de perfecte bh. Jij kunt ons daar een handje bij helpen (en die hulp kunnen we goed gebruiken!). Doe jij mee?

  • Laat je netwerk weten dat wij met spoed op zoek zijn naar een assistent shopmanager om ons team te versterken! (we leiden alle nieuwe medewerkers gratis op). Hier staat de vacature.
  • Deel het bericht over ons tijdelijke rooster op social media - we zouden het echt heel vervelend vinden als er mensen door het nieuwe rooster voor een dichte deur komen te staan!
  • Neem vriendinnen of familieleden mee voor een exclusieve shopping session of kom gewoon langs op de reguliere dagen. Check hier vantevoren altijd even de openingstijden.

Hopelijk tot snel!

Geen verzendkosten Vanaf 60 euro

Binnen 14 dagen retourneren

Bereikbaar via telefoon en e-mail