Over SuperBra

Tijd om D+ lingerie shoppen weer leuk te maken! Met vrolijke kleuren, mooie betaalbare modellen en altijd 96 maten op voorraad en deskundig advies zorgen we dat jij ook je perfect fit vindt. 

OVER ONS

“Met omvang 60 kon ik zelf bijna nergens terecht, ik weet hoe frustrerend dat is. Met het brede aanbod van 96 maten wil ik er voor zorgen dat iedere vrouw met een D+ cup bij SuperBra kan slagen, of je nu grote of kleine borsten hebt!”. - Eigenaar Floor van de Pavert

DE WINKEL

Je vindt onze winkel tussen de tussen de vintageshops, kook- en hobbywinkels aan de Zwaanshals in Rotterdam. Wij willen dat iedereen zich bij ons thuis voelt en je bent dan ook altijd welkom voor een uitgebreide brafitting. In onze ruime en comfortabele paskamers vinden we niet alleen de maat, maar ook jouw perfect fit is. Wacht je op iemand die staat te passen? Drink een kopje koffie op ons vintage wachtbankje.

Floor van de Pavert - SuperBra

Niet in de gelegenheid om naar onze winkel in Rotterdam te komen? Neem een kijkje in onze webshop. Voor vragen kun je ons ook tijdens openingstijden bellen, emailen of een berichtje sturen via onze Facebookpagina.

Geen verzendkosten Vanaf 60 euro

Binnen 14 dagen retourneren

Bereikbaar via telefoon en e-mail